Arhiv novic

Arhiv novic

Višja nagrada in podaljšan prijavni rok za energetsko tekmovanje PowerUp! 2018

Zbiranje prijav za letošnje mednarodno tekmovanje PowerUp!; ki ga organizira vodilni podjetniški pospeševalnik na področju čiste energije v Evropi InnoEnergy, bo potekalo do 19. aprila 2018. Prijavijo se lahko inovativni startupi, ki delujejo na področju trajnostne energije letošnja osrednja področja so energija, mobilnost, čiste tehnologije in kibernetska varnost, zmagovalci pa bodo med drugim prejeli finančno nagrado v vrednosti 30.000 evrov.

Na tekmovanje PowerUp! 2018 se je lani prijavilo okoli 150 ekip iz 24 evropskih držav. Tudi letos lahko sodelujejo tisti start-upi, ki že imajo zbrano ekipo in izdelan prototip izdelka. Po besedah organizatorjev so na energetskem trgu trenutno najbolj iskane rešitve s področja mobilnosti, internetne varnosti in shranjevanja energije, zanimive pa so tudi tehnologije, usmerjene v zmanjševanje škodljivih emisij ali smoga.

V več kot desetih državah bodo sodelujoče ekipe sodelovale z najboljšimi podjetniškimi mentorji na posebnih delavnicah za preverjanje poslovnih modelov in izpopolnjevanje veščin nastopanja in predstavitve pred potencialnimi investitorji. Najboljše ekipe bodo na finale letos odšle v Prago, prve tri ekipe pa bodo poleg poslovnega mentorstva, mednarodnih poslovnih kontaktov, medijske pozornosti in dostopa do programa pospeševanja Innoenergyja prejele finančno nagrado: prva ekipa 30.000 eur, druga 10.000 in tretja 5.000 eur.

Več informacij o tekmovanju in prijavah je na voljo na www.powerup.innoenergy.com, kjer se je možno tudi prijaviti (http://powerup.innoenergy.com/en/registration).

Povezave
Dokumenti
Povezani članki

Theme picker

Informirajte se

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah s področja TRAJNOSTNE ENERGIJE. Prijavite se na e-novice!

Prijavite se na e-novice