Arhiv novic

Arhiv novic

Se v vašem krogu sveti inženirska iskra?

Kot družba, ki je aktivno vpeta v razvoj elektroenergetskega trga in zeleni energetski prehod, se na Borzenu zavedamo pomena navduševanja mladih za izobraževanje na področjih, ki bodo pomembno vplivala na trajnostni razvoj naše družbe. Zato z veseljem sodelujemo v projektu Inženirke in inženirji bomo!, ki mlade navdušuje za inženirstvo, tehniko, naravoslovje in inovativnost.

V okviru omenjenega projekta bo v kratkem potekal izbor letošnje Inženirske iskre - prebojne, izvirne prakse, projekta, dogodka ali osebe, ki so pomembno prispevali k razvoju, veljavi in navduševanju za inženirski poklic in inovativnost v družbi. Če je v vašem krogu nekdo, ki mladim kaže pot, jih spodbuja in opogumlja pri njihovem raziskovanju, kreiranju in inoviranju, ali ste sami sodelovali v kakšnem prebojnem razvojnem projektu, lahko še do 20. maja oddate prijavnico za pridobitev letošnjega posebnega priznanja.

Prijavni obrazec se nahaja tukaj.  Več o nagradi in preteklih prejemnikih pa si lahko preberete na spletni strani projekta.

Povezave
Dokumenti
Povezani članki

Theme picker

Informirajte se

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah s področja TRAJNOSTNE ENERGIJE. Prijavite se na e-novice!

Prijavite se na e-novice