Arhiv novic

Arhiv novic

Prijavite se na poletno šolo Energetske skupnosti

Energetska skupnost je začela zbirati prijave za drugo izdajo svoje poletne šole, ki bo potekala med 26. avgustom in 2. septembrom 2017 na Ohridu v Makedoniji. Rok za prijave je 31. marec 2017. Udeležba na poletni šoli je brezplačna.

Kot so pri Energetski skupnosti zapisali na svoji spletni strani, je poletna šola »multidisciplinarni program, ki obravnava znanstvene, pravne, gospodarske, kulturne, politične, pa tudi tehnične vidike verige oskrbe z energijo ter obsega tako teorijo kot praktično usposabljanje s pomočjo študij primerov in simulacij. Interaktivno usposabljanje vodijo tako priznani predavatelji kot strokovnjaki in praktiki s področja energetike«.

Šola je namenjena visoko motiviranim podiplomskim (magistrskim ali doktorskim) študentom, raziskovalcem z vseh z energijo povezanih področij ter mladim predstavnikom vladnih ustanov, podjetij, think tankov in nevladnih organizacij iz regije, ki jo pokriva Energetska skupnost. Več o poletni šoli, merilih za izbor udeležencev in prijavnem postopku najdete TUKAJ.

Rok za prijave je 31. marec 2017. Udeležba je brezplačna.

 

Povezave
Dokumenti
Povezani članki

Theme picker

Informirajte se

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah s področja TRAJNOSTNE ENERGIJE. Prijavite se na e-novice!

Prijavite se na e-novice