Arhiv novic

Arhiv novic

Podaljšujemo rok za prijavo na Poziv za sodelovanje pri energetski prenovi hiš in stanovanj

Borzen podaljšuje rok za prijavo na Poziv za sodelovanje pri energetski prenovi hiš in stanovanj – Izbor stavb za prikaz demonstracijskih obnov ukrepov učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije. Vse fizične ali pravne osebe, ki so lastniki ali solastniki stanovanjske ali večstanovanjske stavbe v Sloveniji in ki nameravajo najkasneje do 31. oktobra 2016 izvesti energetsko prenovo stavbe vabimo, da se odzovete na Poziv.

Prijave se zbirajo do 31. maja 2016, vse informacije o pogojih sodelovanja, prijavi ter kriterijih za izbiro pa so dostopne na povezavi.

Namen Borzena je spodbujati zavedanje o pomenu učinkovite rabe energije, kar je tudi poslanstvo blagovne znamke Trajnostna energija, v okviru katere Borzen objavlja Poziv. Zbrani podatki o prihrankih energije bodo podlaga za pripravo interaktivnih vsebin, ki bodo do konca leta predstavljene širši javnosti, istočasno pa želimo s tem Pozivom spodbuditi k dejanskim investicijam na področju učinkovite rabe energije. S Pozivom za energetsko prenovo stavb Borzen nadaljuje serijo v nizu različnih aktivnosti informiranja in ozaveščanja o obnovljivih virih energije in učinkoviti rabi energije. Stičišče podajanja teh informacij ostaja prenovljeni spletni portal www.trajnostnaenergija.si .

Povezave
Dokumenti
Povezani članki

Theme picker

Informirajte se

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah s področja TRAJNOSTNE ENERGIJE. Prijavite se na e-novice!

Prijavite se na e-novice