Arhiv novic

Arhiv novic

Na Eko skladu zasuti z vlogami, a denarja še dovolj

Za vse vloge občanov, ki so prispele na Eko sklad in ki izpolnjujejo pogoje javnega poziva, so sredstva zagotovljena, pravijo na Eko skladu in dodajajo, da so sredstva na voljo tudi za nove vloge. Z naložbo, za katero ste poslali vlogo na Eko sklad (tudi, če ta ni popolna), lahko začnete takoj, ko oddate papirje.

Vloge za pridobitev nepovratnih sredstev na Eko skladu pregledujejo po vrstnem redu glede na datum, ko so tja prispele. Tiste, ki so popolne, imajo sredstva že zagotovljena, zato bodo vlagateljem poslali odločbo o dodelitvi pravice do nepovratne finančne spodbude in pogodbo v podpis. Vlagatelje vseh nepopolnih vlog pa bodo pozvali k dopolnitvi.

Naložbo lahko začnete izvajati takoj, ko ste zanjo oddali vlogo na Eko sklad. Potem, ko boste prejeli odločbo Eko sklada o dodelitvi pravice do nepovratne finančne spodbude in po zaključku naložbe morate na Eko sklad poslati še izvod podpisane pogodbe o izplačilu nepovratne finančne spodbude ter dokumentacijo o zaključku naložbe.

Za vse vloge občanov, ki so prispele na Eko sklad in ki izpolnjujejo pogoje javnega poziva, so torej sredstva zagotovljena, hkrati pa na Eko skladu vse zainteresirane investitorje v ukrepe, ki so predmet nepovratnih finančnih spodbud, obveščajo, da so sredstva še vedno na voljo.

Povezave
Dokumenti
Povezani članki

Theme picker

Informirajte se

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah s področja TRAJNOSTNE ENERGIJE. Prijavite se na e-novice!

Prijavite se na e-novice