Arhiv novic

Arhiv novic

Izteka se čas za prijavo na natečaj za inovacije s področja trajnostne energetike

Posamezniki in podjetja v fazi razvoja inovacije, ki zagotavlja nadpovprečne izkoristke pri proizvodnji električne energije ali pri učinkoviti rabi energije - še do 9. junija imate čas, da sodelujete na Borzenovem natečaju Inovacije trajnostne energetike. Nagradni sklad znaša 17.000 EUR, prijave pa so mogoče do 9. junija.

Posamezniki in podjetja v fazi razvoja inovacije, ki zagotavlja nadpovprečne izkoristke pri proizvodnji električne energije ali pri učinkoviti rabi energije, se lahko prijavijo na natečaj Inovacije trajnostne energetike. Ob tem je pomembno, da inovacija v času prijave še ni komercialno dostopna in da zagotavlja izkoristke, ki so nadpovprečni oziroma višji od trenutno dostopnih na trgu. Inovacije, ki so lahko izdelki ali storitve, lahko zajemajo katerikoli vidik proizvodnje, pretvorbe, prenosa oziroma transporta, porabe ali shranjevanja energije in morajo izkazovati praktično uporabnost ter izvirnost. Nagradni sklad v višini 17.000 EUR pa ni edino, zaradi česar se je na natečaj vredno prijaviti, saj prijavitelji prejmejo brezplačno udeležbo na delavnici 'Od ideje do uspešne poslovne zgodbe', prav tako pa tudi strokovno podporo v nadaljnjih fazah.

Prijave potekajo vse do 9. junija 2019 preko spletne strani www.trajnostnaenergija.si, kjer so na voljo tudi vse ostale informacije v zvezi z natečajem.

Povezave
Dokumenti
Povezani članki

Theme picker

Informirajte se

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah s področja TRAJNOSTNE ENERGIJE. Prijavite se na e-novice!

Prijavite se na e-novice