Arhiv novic

Arhiv novic

Nemška dežela Baden-Württemberg išče inovacije, prijazne do okolja

Agencija Umwelttechnik BW, ki jo je ustanovila nemška zvezna dežela Baden-Württemberg z namenom delovanja na področju okoljske tehnologije in učinkovitosti virov, v sodelovanju s pobudo bwcon, katere namen je spodbujanje inovacij in tehnološkega napredka v tej zvezni deželi, vabi zagonska podjetja s pametnimi poslovnimi idejami za okolju prijazne inovacije k prijavi na prihodnjo izdajo Foruma zelenih inovacij in investicij. Ta bo potekal v Stuttgartu v Nemčiji med 20. in 21. septembrom prihodnje leto.

Umwelttechnik in bwcon sta v sodelovanju s podjetjem InnoEnergy ter Fundacije za energijo in varstvo podnebja dežele Baden-Württemberg (Stiftung Energie & Klimaschutz Baden-Württemberg) Forum zelenih inovacij in investicij (GIIF) ustanovila pred dvema letoma.

GIIF se odvija v deželi Baden-Württemberg, vendar gre za vseevropski dogodek, katerega namen je predstaviti pametne poslovne ideje za okolju prijazne tehnologije in ekoinovacije. Forum je odprt za vlagatelje, zagonska podjetja, podjetnike ipd.

Zagonska podjetja lahko svoje ideje prijavijo do 31. oktobra letos. 20 zagonskih podjetij in inovacij bo izbranih za predstavitev na GIIF 2018, kjer bodo dobili priložnost za srečanje s potencialnimi partnerji in vlagatelji ter pridobitev zagonskih sredstev, je povedal predstavnik agencije Umwelttechnik BW Marcel Mouth.

Več informacij je na voljo TUKAJ.

Povezave
Dokumenti
Povezani članki

Theme picker

O portalu

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah s področja TRAJNOSTNE ENERGIJE. Prijavite se na e-novice!

Prijavite se na e-novice