O natečaju

O natečaju

DRUGI BORZENOV NAGRADNI NATEČAJ 016

 

Najboljši način za napovedovanje vaše trajnostne prihodnosti je, da jo soustvarjate!

Zakaj verjamemo v vaš potencial?

Z nagradnim natečajem za študente želi Borzen spojiti vaš pomemben znanstveno-raziskovalni potencial in aktualne probleme oziroma dileme obnovljivih virih energije (OVE) in učinkoviti rabi energije (URE), letos usmerjeno na problematiko »Ali in kako smiselno izrabiti vetrno energijo in/ali lesno biomaso za proizvodnjo energije v Sloveniji?«. Hkrati spodbujamo še vaše večje zavedanje o pomembnosti OVE, kot ključnih virov trajnostne energetske prihodnosti.
Zato vas z veseljem obveščamo, da Borzen, operater trga z elektriko, d. o. o.*, po lanskem uspešnem prvem natečaju, za študente že drugič razpisuje: 

NAGRADNI NATEČAJ ZA ŠTUDENTE 016

za najboljše raziskovalne naloge s področja  izrabe vetra in/ali lesne biomase za proizvodnjo elektrike v Sloveniji


Prijave na natečaj so zaključene.

 

Pomembni datumi

Roki  Aktivnost 
 Četrtek, 13. decembra ob 10. uri Razglasitev in predstavitev zmagovalcev ter svečana javna podelitev nagrad (v prostorih GZS, EZS, dvorana A)


Naročnik natečaja*: Borzen, operater trga z elektriko, d. o. o. 
Izvajalec natečaja: Prosperia, svetovanje, izobraževanje, mediacija, d. o. o.

*Osnovna dejavnost Borzena je izvajanje gospodarske javne službe dejavnost operaterja trga z elektriko, hkrati je promotor razvoja slovenskega elektroenergetskega trga, kot tudi nosilec Centra za podpore obnovljivim virom energije v skladu z javnim pooblastilom po energetskem zakonu EZ-1. Izhajajoč iz omenjenega zakona Borzen izvaja tudi naloge povezane z informiranjem in ozaveščanjem o učinkoviti rabi energije in obnovljivih virih energije in upravlja spletni portal www.trajnostnaenergija.si 


Dogodki in natečaji

Prijavite se na e-novice